Possibles orígens del nou brot

24.03.2020

¡Bones a tots/es de nou! En aquest bloc, bàsicament em dedicaré a explicar les possibles causes del orígen d'aquest nou brot de coronavirus, des de la teoría del pangolí fins a les especulacions de que el van crear els americans.


El Pangolí i el Ratpenat:

En aquesta entrevista, l'ex-tennista explica que en Agost de l'any passat ja passava alguna cosa. Resulta, que ells observaven quants animals es traficaven al llarg de la setmana, i es va observar uns 100 Pangolís per setmana que van destinats a  Vietnam i a la Xina.

La segona setmana d'agost, es van deixar d'extreure cap tipus de Pangolí, Ratpenat i Musaranya, i això en cap de les associacions amb les que treballaven. Cosa molt estranya.

Franc ens explica que aquests tres animals s'utilitzen com abans ho feien les Cobaies i els Micos, es a dir, per a experimentar.

¿No creieu que és bastant sospitós que de sobte es paralitzés tot això? ¡Doncs encara hi ha més! Entreu al enllaç per saber-ho tot.

Vegam, començaré per la teoria del Pangolí ja que la vec com a una de les més possibles.

El día 6 de Març d'aquest any, Franc Cuesta, més conegut com Franc de la jungla o Wild Franc, va asisitir a una entrevista a esRadio i entre altres coses va parlar sobre la possible relació entre aquest animal i aquest nou brot.

Aquí teniu l'enllaç:  


Un arma biològica?

Al mateix que amb el Zika en Espanya, hi ha qui afirma que el COVID-19 ha sigut un arma biològica creada per acabar amb cert percentatge de la població. Segons aquesta teoria el virus hauria sigut inventat en Centre de de Control i Prevenció d'infermetats de Wuhan (WHCDC) de forma premeditada. (curiosament, s'ha observat que el COVID-19 es va originar en Wuhan)

Suposadament, l'objectiu hauria sigut reduir el percentatge de gent gran o equilibrar el número de homes i dones.