Com afecta al nostre consum?

Com bé ja sabeu, a causa del nou COVID-19 aquí, a Espanya, s'han confinat les cases per causa d'aquest virus. He parlat de qué fa, com prevenirlo, etc, però, com ens afecta en el nostre consum?

Si parlem de consum elèctric, podem veure que, no es gaire difícil d'imaginar què si tothom es queda a casa, en farem un consum bastant més gran d'electricitat, ja que constant-ment utilitzarem televisions, bombetes, aparells electrònics (mòbils, ordinadors, televisions) apart dels electrodomèstics. Això a primera vista no suposa un problema molt gran, però si ho pensem, hi ha famílies senceres que han deixat de treballar, pel que els ingressos que arriben a casa disminueixen, i si a això els hi sumem la pujada de l'electricitat, les famílies amb pocs recursos econòmics poden tindre diversos problemes.


Però, no tot es dolent, si ho pensem, la contaminació produïda pels cotxes, disminueix moltíssim, ja que aquí al menys, s'ha prohibit utilitzar un cotxe si no es per rebre atenció mèdica, i això, l'atmosfera ho agraeix.

Un altre exemple es a Venècia, què al no poder sortir als canals, han tornat a haver-hi animals com peixos, cignes, dofins, etc, i l'aigua s'ha netejat.

Telèfon d'informació: 061
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis!